Mindfulness in Rheden

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Rheden - Ingrid te Pas-Wassink

Mindful Run Putten met Carolien van der Eerden

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Ingrid en Mindful Run® instructeur in Rheden. Ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Positiviteitscoach en geef wellness behandelingen zoals massages, Aromatherapie en Reiki.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: weerblijmetmij@gmail.com of mij appen op mijn mobiele nummer: 06-21644327.

 

Het fijne van Mindful Walk vindt ik dat het voor elk niveau is. Mindful Walk is geen wedstrijd maar met plezier bewegen!

Voor bedrijven is het mogelijk een offerte aan te vragen voor de Mindful Walk cursus of een workshop. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.