Mindfulness in Haren

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Haren - Tjitske de Vries

Mindful Run Haren met Tjitske de Vries

 

Hallo! Ik ben Tjitske en Mindful Walk instructeur in Haren (Gemeente Groningen) e.o.

Ik geef de Mindful Walk cursus en je kan bij mij terecht voor Wandelcoaching volgens de Mindful Run® methode. 

 

Naast Mindful Walk instructeur ben ik vanuit mijn eigen praktijk Tjitskus, Wandelcoach, en leefstijlcoach. Hier bied ik coachingstrajecten aan op het gebied van leefstijl, patronen doorbreken en doelen stellen. Hierbij gebruik ik NLP en hypnose.

 

Tijdens de Mindful Walk zijn we in beweging, daarbij staat plezier voorop. We gaan met verschillende elementen aan de slag.

 

 

Deze elementen zorgen ervoor dat er meer ruimte in je hoofd ontstaat, minder stress, betere ademhaling en een goede nachtrust en bovenal meer bewustwording. Voor mijzelf bewezen methodes. En dit allemaal zonder dat je een prater hoeft te zijn. Wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en plezier. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.tjitskus.nl of naar mijn Facebookpagina. Wil je meer weten over de Wandelcoaching? Ga dan naar mijn coachpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@tjitskus.nl of mij bellen/ appen op mijn mobiele nummer: 06-48425176.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Walk een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.