Coach - Tjitske de Vries

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet loop ik even een stukje met je mee op jouw route.

 

Eerst wat over mijzelf, ik ben een paar jaar geleden als coach gestart, na verschillende opleidingen en vanuit mijn eigen ervaring, kwam ik tot de conclusie dat voor mij buiten in beweging zijn je in balans brengt en je in je eigen kracht laat komen. Sindsdien ben ik graag in mijn favoriete kantoor, buiten. Letterlijk en figuurlijk stappen zetten. Mijn reis begon ook met een zoektocht naar mezelf, een intense maar super interessante reis.

 


 

Coaching via de Mindful Run methode heeft mooie technieken die dagelijks toepasbaar zijn en die ik zelf ook toepas om in balans te blijven en om te gaan met lastige situaties en energiezuigers. Mijn leven heeft behoorlijk op zijn kop gestaan en als HSP-er komt alles vaak intens binnen. Door de technieken in combinatie met het buiten in beweging zijn leer je om je eigen filters te maken, situaties in perspectief te zien en hoe je je body en mind in balans kan houden.

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Zodat je in een staat van beweging komt, in het tempo wat bij jou past, dus zonder te lang stil te staan en zonder jezelf voorbij te rennen. En dat in maar 6 weken tijd.

 

Intuïtief coachen met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is wat mij betreft de fijnste manier, het brengt jou wat je nodig hebt in dat moment. Na het coachingstraject ben jij al in beweging op een manier die bij jou past en in een tempo wat je volhoudt. En ik help jou graag om de manier voor jou te vinden.

 


Kennis en ervaring

 • NLP Coach;
 • Hypno Coach;
 • Life Coach; 
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Ervaringsdeskundige, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Burn-out/ stress
 • Omgaan met manipulatie en narcisme
 • Jezelf terugvinden
 • Zelfbewustzijn
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Eigenwaarde
 • Spirituele ontwikkeling

''Gun je nu eens de tijd om jezelf te ontmoeten in plaats van steeds tegen te komen.''

 

Tjitske de Vries


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 1,5 - 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

De investering voor het traject van 6 weken is 600 euro excl. 21 % BTW.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in (de omgeving van) Haren, Groningen.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@tjitskus.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.