Mindfulness in Barchem

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Barchem - Dewi Deijle

Mindful Run Schiedam met Marian van der Drift

Word jij dagelijks meegesleurd door allerlei gedachtes die op een dag langskomen, maar wil jij je juist meer kunnen ontspannen? Ga met mij mee de natuur in, en maak kennis met de verschillende facetten van het wandelen waarbij je leert te luisteren naar je eigen lichaam. 

 

Leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

 

Ik ben Dewi en Mindful Walk instructeur en verzorg Mindful Walk cursussen in Gelderland, maar ook in andere delen van het land. 

 

Als Mindful Walk instructeur wil ik er graag aan bijdragen dat jij op een effectieve manier de regie terugkrijgt over je gedachtestroom en meer mentale en fysieke energie gaat ervaren.

 

Ik ben echter geen coach die helpt om tot oplossingen te komen of gaat leren hoe je je doelen (blijvend) kunt bereiken. Ik ga je op spelenderwijze wijze leren bewust te worden van jouw eigen loophouding en de energiedoorstroming in lichaam en geest. 

 

Wil je meer weten? Je kunt voor meer informatie altijd contact met mij opnemen via e-mail: dewi.jalanjalan@gmail.com of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-45758821, of neem eens een kijkje op mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Welke cursussen ik aan bied

De 5-weekse Mindful Walk cursus in 3 weken, voor minimaal 4 deelnemers bestaande uit 3 cursusmomenten van 2 uur en kost € 129,00 p/p. Deze cursus kan ook worden gevolgd door een samengestelde groep met minimaal 4 deelnemers. Denk aan een groep familieleden, vrienden/vriendinnen of collega’s. Super leuk! 

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan heb ik de mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je

€ 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Zie het contactformulier voor geplande data, locatie en andere mogelijkheden. 

 

Ik geef ook een 4-weekse individuele Mindful Walk cursus. Er zijn 4 cursusmomenten van 60 minuten per keer. Zie ons tarievenoverzicht voor kosten. 

 

Extra informatie:

Vraag eens bij de werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding vanuit een scholingsbudget of (Individueel keuze)budget voor persoonlijke ontwikkeling en/of “duurzame inzetbaarheid’, als ook vanuit preventief aspect, of waarbij je werkt aan je herstel. Als de werkgever het betaalt, is het tarief exclusief Btw. 

 

Bedrijven en organisaties kunnen ook een offerte op maat aanvragen voor een clinic of workshop.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.