Mindful Run cursus Utrecht - Harjan Dijkema

Meer energie, minder stress en helder in je kop? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Ik ben Harjan en Mindful Run® instructeur in de regio Utrecht. Beweging, in het bijzonder hardlopen, heeft mij veel gebracht in het leven. En dat gun ik iedereen.

 

Als ik jouw instructeur mag zijn, gaan we samen hardlopen, maar niet zomaar. We doen het in jouw tempo en gebruiken diverse mooie en beproefde ademhalings-, loop- en mindfulness technieken waardoor jij je beter gaat voelen. Snelheid is niet belangrijk, wel de ervaring!

 

 

Ik houd van rust en de natuur, maar krijg ook energie van de stad. In mijn cursussen breng ik dat samen. We lopen bijvoorbeeld  in het Beatrixpark in Utrecht. Je vindt hier water in overvloed, vogels en vissen, monumentale bomen, onverharde paden, forten van de Hollandse Waterlinie én.. een echt natuurbos! Maar ook veel (kunstzinnige) graffiti, een skatepark, de loopbrug over de A12 en een stuk van het drukst bereden spoor van Europa. De “urban jungle” in optima forma dus. Afhankelijk van de wensen en samenstelling van de groep kunnen we in overleg ook op andere locaties afspreken. We maken er samen een mooie ervaring van! Dat geldt ook voor de online cursussen die ik aanbied, hierbij loop je in je eigen omgeving.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook gecertificeerd Runningtherapeut. Hardlopen wordt hierbij ingezet als onderdeel van de behandeling van mensen met (psychische) problemen zoals burn-out, depressie, obesitas etc. Ook ben ik gediplomeerd looptrainer en beweegcoach.

 

Ik geef de Mindful Run® cursus. Zowel voor groepen als individueel en zowel Live als Online.  

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina.

De lessen vinden plaats op wisselende en inspirerende locaties (Wilhelminapark, Beatrixpark, Oog in Al, Amelisweerd, Voorveldse Polder, Griftpark etc). Waar precies is afhankelijk van de groepssamenstelling en wensen van de groep. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar en op fietsafstand. Je leert dus Utrecht ook nog eens beter kennen!

  

Meer informatie over de cursussen vind je door op deze link te klikken. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@beweegbv.nl of mij bellen of appen op mijn mobiele nummer: 06-46017825.

Meer weten? Kijk dan op mijn website.

 

Meer weten over mijn (andere) sportieve bezigheden? Bekijk dan ook mijn Strava profiel: https://www.strava.com/athletes/45495081

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.