Mindfulness in Den Haag Zuid

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus - Stefanie ten Oever

Mindful Run Den Haag met Hetty van Toorn

Hallo! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Welkom!

 

Ik ben Stefanie, gecertificeerd Mindful Run® instructeur en ik bied mijn sessies aan op prachtige locaties in Den Haag. Ben je op zoek naar meer balans, ontspanning en oplossingen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Naast de Mindful Run en/of de Mindful Walk cursus, bied ik ook individuele coachingssessies in de buitenlucht aan.

Als Wandelcoach breng ik je letterlijk en figuurlijk in beweging, zodat je zowel mentaal als fysiek weer in balans komt.

 

 

 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd als OER-ademen instructeur, waarbij ik me richt op alle aspecten van ademhaling. Veel klachten vinden namelijk hun oorsprong in de ademhaling. Door de combinatie van buiten bewegen en ademhalingstechnieken, doorbreek je vaste gewoonten en patronen en krijg je meer energie en focus.

 

Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken!

 

Wil je meer informatie over mijn activiteiten? Bezoek dan graag mijn website. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail op info@stepstones-health.nl of bellen/appen naar mijn mobiele nummer: 06-52509029.

 

Een cursus Mindful Run- of Walk bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 per persoon. Als je nog twijfelt of deze cursus iets voor jou is, bieden we de mogelijkheid om de eerste keer als proefles mee te doen. Mocht het niet aan je verwachtingen voldoen, dan betaal je slechts € 15,- voor de proefles en ontvang je de rest van het bedrag terug.

Wil je 1:1 coaching neem dan even contact met mij op.

 

Bedrijven kunnen een offerte op maat aanvragen voor de Mindful Run/Walk en workshops.

 

Wil je je inschrijven voor een cursus of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier hieronder.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl te werken. Tot snel!