Mindfulness in Hilversum

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk Hilversum - Stephanie van Dijk

Ik ben Stephanie van Dijk en ik ben Mindful Run® instructeur in Hilversum. Ik woon in Hilversum samen met mijn man en twee kinderen.

Ik geef de Mindful Run cursus- en de Mindful Walk cursus.

Naast Mindful Run® instructeur ben ik verzuimadviseur en hou ik mij bezig met vitaliteit van medewerkers.

 

Ik merkte zelf dat toen ik moeder werd mijn energie best een uitdaging was. Door hardlopen echt in te plannen kwam mijn energie weer terug en dat gun ik jou ook!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Instagram of Linkedinprofiel.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: stephanievandeburgt@gmail.com of mij

bellen op mijn mobiele nummer: 06-18445452

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor

de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.