Mindfulness in Apeldoorn

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Apeldoorn - Xander Veeneman

Mindful Run Apeldoorn met Xander Veeneman

Welkom bij XSportBewust en leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Mijn naam is Xander Veeneman en ik ben Mindful Run® (en Walk) instructeur in de gemeente Apeldoorn en omstreken.

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus in de mooiste omgeving van Nederland, de Veluwe.

 

Nadat mijn leven eind 2019 door een depressie, burn-out en PTSS een rigoureuze wending nam, is sporten een groot onderdeel van mijn dagelijkse leven geworden. Hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken en fitness zijn mijn grootste sportieve passies. Sinds 2021 ben ik (medisch) personal trainer, hardloopcoach, voedingsdeskundige en nu ook Mindful Run® instructeur. 

 

Het hardlopen of wandelen in de natuur in combinatie met mindfulness, ademhaling en een heleboel plezier geeft veel voldoening. Spelenderwijs ga je helemaal terug naar de basis. Het is een concept waar ik 100% in geloof en het is mooi om dit concept met jou te delen.

 

Wil je meer over mij en mijn activiteiten weten? Dan verwijs ik je graag door naar mijn websiteInstagrampagina of mijn Facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail op info@xsportbewust.nl of telefonisch contact opnemen met 06-51431551.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of clinic, of een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.