Mindfulness in Heuvelland

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Heuvelland - Myriam Demas

Mindful Run Heuvelland met Myriam Demas

Ik ben Myriam Demas en Mindful Run® instructeur in het Zuid-Limburgse Heuvelland (gemeentes Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals). 

 

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik wandelcoach volgens de Mindful Run methode, mindfulness trainer en Big Five for Life coach. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.mind-in-motion.nl of naar mijn Facebookpagina mindinmotionmyriamdemas.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: myriam@mind-in-motion.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-51633463.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.  

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.    

 

Bedrijven kunnen voor workshops en (online) Mindful Walks een offerte op maat krijgen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.