Mindfulness in Oldenzaal

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Oldenzaal - Kim Jurgens

Hey, wat leuk dat jij hier bent.

 

Mijn naam is Kim Jurgens en ik ben Mindful Run® instructeur in Oldenzaal, Twente en Enschede.

 

Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik psychosociaal therapeut en geef ik een Tibetaanse boeddhistische helende yoga. Lu jong meditatie en transformatie in beweging.

 

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.dewaterval.com of naar mijn Instagram.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: Info@dewaterval.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-23978087.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Ik geef wandel coaching vanaf 75,- per uur.

 

Je kunt ook een bedrijfsworkshop bij mij afnemen, neem contact op voor een offerte. 

 

Vanuit mijn therapeutische inslag bied ik ook verbetertrajecten aan. Verbetering van teamprocessen o.a. door inzichten in communicatie. Werknemers die mogen re-integreren, burn-out klachten.

 

Workshops en retraite bied ik ook aan deze zijn vrij divers raadpleeg hiervoor mijn website. 

Hierbij kun je denken aan thema dagen in combinatie met sport. Bijv. je boosheid onder ogen komen en loslaten. Je bewustzijn vergroten. Eigen regie en zelfontplooiing.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.