Mindfulness in Thorn

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Thorn - Dyonne Heijnen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Dyonne Heijnen en verzorg Mindful Walk Cursussen. Ik geef daarnaast Wandelcoaching voor mijn praktijk Viva Wandelcoaching.

Ook ben ik natuurgids voor IVN.

 

Gun jezelf me-time

Als echte natuurliefhebber ga ik vaak wandelen in de natuur. Dat is voor mij pure me-time. In de natuur geniet ik en kom ik tot rust. Ik gun jou ook die tijd voor jezelf waarin je kunt ontspannen en je je hoofd leeg kunt maken. Weg van de waan van de dag. 

 

 

Kom tot jezelf in de natuur

De Mindful Walk Cursus is perfect hiervoor. Jij gaat hierin ervaren wat ontspanning is. Tijdens de wandelingen in het bos en door de velden ben jij in het nu. Ademhalingstechnieken en yogaoefeningen versterken dat gevoel. Zo kom je helemaal tot jezelf. Lees maar eens deze review

 

Me-time is een investering in jezelf

De Mindful Walk Cursus bestaat uit 5 wandelingen in Nederweert of ergens anders. Je betaalt in totaal 129,- voor een (h)eerlijke investering in jezelf. Waarbij je even geen ouder, partner, vriend(in), collega of mantelzorger bent, maar alleen JIJ. 

 

Twijfel je of het iets voor jou is?

Kom het dan gewoon eens ervaren. Geef je op voor de 5 wandelingen van de Mindful Walk Cursus en denk je na de eerste keer: het is niets voor mij, dan kost het je alleen 15,-. De rest van het inschrijfgeld krijg je terug. Maar ik ben ervan overtuigd dat het je 100% gaat bevallen. Beloofd.

 

Meer weten? 

Wil jij meer over mij en de cursus weten? Check dan http://www.viva-coaching.nl/, stuur een e-mail naar info@viva-coaching.nl of bel mij via 06 236 719 75.