Mindfulness in Midden-Drenthe

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Midden-Drenthe - Ruth van der Hoest

Wil jij je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Midden-Drenthe? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Ruth van der Hoest, zij verzorgt Mindful Walk cursussen in Midden-Drenthe. Je ontvangt van Ruth binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht.

 

Mindful Walk is een combinatie van wandelen met Mindfulness en ademhalingstechnieken. Meer rust in je hoofd, meer balans en energie en een beter uithoudingsvermogen zijn het resultaat. Door de mindfulness en ademhalingstechnieken ook in je dagelijks leven toe te passen ervaar je MINDER STRESS en MEER ENERGIE. Van je hoofd naar je hart!

 

Mindful Walk is geschikt voor iedereen die op een ontspannen, niet prestatiegerichte manier buiten in een groepje wil bewegen, zonder overbelasting van je spieren en gewrichten. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

  

Naast Mindful Walk en Mindful Run instructeur is Ruth ook gecertificeerd wandelcoach. Zowel fysiek als mentaal in beweging komen, samen aan de slag met jouw coachingsvraag.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.