Mindful Run cursus gemeente Midden-Drenthe

Wil jij je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Midden-Drenthe? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Ruth van der Hoest, zij verzorgt Mindful Walk cursussen in Midden-Drenthe. Je ontvangt van Ruth binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht.

 

Mindful Walk is een combinatie van wandelen met Mindfulness en ademhalingstechnieken. Meer rust in je hoofd, meer balans en energie en een beter uithoudingsvermogen zijn het resultaat. Door de mindfulness en ademhalingstechnieken ook in je dagelijks leven toe te passen ervaar je MINDER STRESS en MEER ENERGIE. Van je hoofd naar je hart!

 

Mindful Walk is geschikt voor iedereen die op een ontspannen, niet prestatiegerichte manier buiten in een groepje wil bewegen, zonder overbelasting van je spieren en gewrichten. 

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur. Elke bijeenkomst heeft een ander thema en programma. Totale cursuskosten bedragen € 95,- incl.BTW. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

  

Naast Mindful Walk en Mindful Run instructeur is Ruth ook gecertificeerd wandelcoach. Zowel fysiek als mentaal in beweging komen, samen aan de slag met jouw coachingsvraag.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.