Mindfulness in Ede

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Ede - Lia Sauer

Hi! Ik ben Lia Sauer, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Mindful Run® instructeur in de gemeente Ede waar ik de Mindful Walk cursus geef.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Wandelcoach en Fitstap coach via mijn eigen praktijk Passi Avanti.

Uit eigen ervaring weet ik hoeveel bewegen in de natuur voor je kan doen.

In de natuur maak je je hoofd leeg van de alledaagse zorgen en vul je het met VitamineG, rust en ruimte. Het in de natuur bewegen helpt mij nog steeds naar een zowel fysiek als mentaal gezonder leven. Deze ervaring zet ik graag in om jou te laten ervaren wat het voor jou kan doen!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.passiavanti.nl of naar mijn Facebookpagina of mijn Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: passiavanti@liasauer.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-41311522..

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.