Mindfulness in Waddinxveen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Waddinxveen - Mariette Smeets

Hallo, leuk dat je geïnteresseerd bent! 

Ik ben Mariette Smeets, sinds 2017 instructeur Mindful Run / Mindful Walk, Wandelcoach en hardlooptrainer.

Je kunt mij ook bereiken via Movingmindful@gmail.com.

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk

cursus in Waddinxveen?

Vul dan het onderstaande formulier in.

 

Na het invullen van het formulier hieronder ontvang je van mij binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. Let op: controleer ook je spam box! 

 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.