Mindfulness in Emmen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Emmen - Henk van Anken

Henk van Anken (van Kayana Next Level Studio Drenthe) geeft in Emmen de 5-weekse cursus Mindful Run.

 

Daarbij is Henk opgeleid tot Wandelcoach volgens de Mindful Run methode.

 

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier en ontvangt  binnen twee werkdagen bericht van Henk.

De Mindful Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. Meer informatie over de cursus? Klik hier

  

 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.