Mindfulness in Nieuwegein

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Nieuwegein - Evelien de Boer

Mindful Run Nieuwegein met Evelien de Boer

Hoi! Welkom op mijn pagina!

 

Ik ben Evelien de Boer en Mindful Run® instructeur in de gemeente Nieuwegein. Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook gediplomeerd hardlooptrainer bij Atletiekvereniging Atverni. Hardlopen is mijn passie en Mindful Run heeft mij meer in het hier en nu laten hardlopen. Dat gun ik jou ook!

 

Ik geef de Mindful Run cursus twee keer per jaar en op verzoek geef ik ook kennismakingsclinics. Ik laat je zien en vooral voelen dat hardlopen niet hoeft te gaan om presteren. Hardlopen is ontspannen, plezier maken en goed voor je gezondheid en welbevinden. 

 

Wil je meer over mij weten neem dan contact met mij op via e-mail: mindful@atverni.nl of bel mij op mijn mobiele nummer: 06-41345192.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.