Mindfulness in Meppel en Wanneperveen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Meppel/Wanneperveen - Jessica

Welkom, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Mindful Run! 

  

Mijn naam is Jessica Ramakers en ik ben Mindful Run® instructeur in de gemeente Meppel.

Mindful Run en Walk cursussen verzorg ik vanuit mijn massagepraktijk in Meppel en mijn woonplek in Wanneperveen, aan de rand van het natuur- en wandelgebied de Wieden. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil je je inschrijven voor de cursus of heb je een vraag, dan zou ik je willen vragen onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via:

jessica_ramakers@hotmail.com 

Bel/app mij op 06-44018542

Via het formulier op www.jessmassage.nl 

Of kijk eens op www.facebook.com/JessMassageMeppel

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.