Mindfulness in Loon op Zand

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Loon op Zand - Karin Filippo

Welkom op mijn pagina!

 

Ik ben Karin Filippo en Mindful Run® instructeur in Loon op Zand en ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik gewichtsconsulent in mijn eigen praktijk Bewust en gezond genieten gewichtscoaching en geef Powerwalking lessen in Loon op Zand. Bij een gezonde leefstijl is ontspanning erg belangrijk voor een goede balans in je leven. In de Mindful Walk cursus zijn we lekker buiten en ga je terug naar de basis, leven in het hier en nu. Bewuste aandacht voor jezelf, ontspanning, ademhalingsoefeningen en met plezier wandelen. 

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.bewustengezondgenieten.nl of naar mijn Facebookpagina Mindful Walk Loon op Zand

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: praktijk@bewustengezondgenieten.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-21287612.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of uit 3 bijeenkomsten van 2 uur en kost

€ 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

 

Een privé cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van een uur waarbij we samen op pad gaan, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina. De trainingen kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie. 

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.