Mindful Walk/Run Purmerend & Zaanstreek

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Carolien Kuyper en Mindful Walk/Run® instructeur in Purmerend en omgeving. Ik geef de Mindful Walk en Mindful Run cursus. Ook kun je bij mij terecht voor individuele (wandel)coaching.

 

Tijdens de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan. Resultaat: ‘Makkelijker lopen, fun en meer energie.’ 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik trainer, leefstijl-,en vitaliteitscoach en interimmanager.                  

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus volgen.

 

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

Een online cursus met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 20 min), je ontvangt een huiswerkmail en gaat zelf aan de slag met de training (duur naar eigen invulling). Vervolgens hebben we een telefonische nabespreking (+/- 20 min.).

We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in.

  

De kosten voor beide varianten zijn €145 voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

 

Ook is individuele (wandel) coaching mogelijk. Daarbij houden we rekening met de algemene RIVM voorwaarden zoals afstand en gezondheid van jou zelf en van jouw naasten. Individuele (wandel) coaching  is zeer effectief wanneer je behoefte hebt aan coaching op een specifiek gebied (zoals het voorkomen of herstellen van burn-out/bore-out).

 

Een introductie wandeling van 1,5-2 uur kost nu €50 (ipv €150). Een verzoek tot een gratis  vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je ook via dit formulier sturen. Meer informatie over wandelcoaching? Klik hier.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: carolien@greathealth.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 0623611494

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.