Mindful Walk/Run Purmerend & Zaanstreek

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Carolien Kuyper en als Mindful Run® instructeur geef ik Mindful Walk en Mindful Run cursussen op diverse mooie locaties in Purmerend en omgeving. Ook kun je bij mij terecht voor individuele (wandel)coaching.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik trainer, Integraal Leefstijl-, en VitaliteitsCoach en projectmanager. Ik help jou om meer in balans te komen, mentaal en fysiek. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en herstellen van stress-, en burn-out/ bore-out klachten.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina

of Instagram.  Je kunt ook altijd contact met mij opnemen per email: carolien@greathealth.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer:  06-23611494. 

 

Een 5-weekse cursus in groepsverband bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,- (voor de gehele cursus). 

 

Een 5-weekse cursus  1:1 of Duo bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur waarin we samen op pad gaan, op een dag en locatie in overleg. Kosten €375,-

 

Een verkorte individuele cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 45-60 minuten waarin we samen op pad gaan, op een dag en locatie in overleg. Kosten €147,-

 

Bij een individuele online cursus wandel je zelf op een moment en locatie die jou uitkomt. Voor elke les hebben we een coachcall van 30-45 minuten waarin ik alle oefeningen uitleg en we de vorige les nabespreken. Kosten €147,-

 

Een kennismakingsclinic duurt ongeveer 1,5 uur voor € 15,00 p.p en is een super leuke mogelijkheid om er achter te komen of Mindful Walk/Run cursus iets voor jou is.

 

Wandelcoaching 1-op-1 bestaat uit 6 sessies van 2 uur waarbij we werken aan jouw fysieke en mentale balans in de buitenlucht. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

 

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful LunchWalks een offerte op maat krijgen.

 

 

Wil jij je aanmelden voor een Clinic, een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.