Mindful Walk/Run Purmerend & Zaanstreek

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Carolien Kuyper en als Mindful Run® instructeur geef ik Mindful Walk en Mindful Run cursussen op diverse mooie locaties in Purmerend en omgeving. Ook kun je bij mij terecht voor individuele (wandel)coaching.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik trainer, Integraal Leefstijl-, en VitaliteitsCoach en projectmanager. Ik help jou om meer in balans te komen, mentaal en fysiek. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en herstellen van stress-, en burn-out/ bore-out klachten.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina

of Instagram.  Je kunt ook altijd contact met mij opnemen per email: carolien@greathealth.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer:  06-23611494. 

 

De Mindful Walk of Run cursus is een combinatie van (hard)lopen, ontspanning, ademcontrole en bovenal plezier maken. In 5 x 1,5 uur leer je de tools om ook in je dagelijks bestaan hier bewust van te zijn. De kosten zijn € 95,- (voor de hele cursus). Meer informatie Klik hier.

 

Liever eerst kennismaken? Doe dan mee met een Clinic, kosten €15,-.

 

Wil je liever een 1-op-1 cursus? Dat kan ook. We spreken dan samen de data en locatie af. Zou je een Workshop/Clinic voor jouw team/vriendengroep/ familie willen? Ook dat stem ik graag met jullie af.

 

Wandelcoaching 1-op-1 bestaat uit 6 sessies van 2 uur waarbij we werken aan jouw fysieke en mentale balans in de buitenlucht. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Ik vertel je er graag meer over.

 

Vanaf 1 juli geef ik ook Mindful Walk Zwanger. Meer informatie Klik hier .

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kun je dat ook doen via het contactformulier hieronder.


Contactformulier - Carolien Kuyper

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.