Mindful Run Purmerend

 Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Hardloop / Wandeltechnieken en Yoga  met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE. 

 

Wil jij minder stress, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie opdoen? Geef je dan op voor de Mindful Walk cursus of de Mindful Run cursus.

 

Wil jij je aanmelden voor een Mindful Run/ Walk cursus in Purmerend of natuurgebied het Twiske (driehoek Oostzaan- -Landsmeer-Purmerend)? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Carolien Kuyper.

 

Carolien Kuyper verzorgt de Mindful Walk -en Mindful Run cursus maar je kunt bij haar ook terecht voor individuele coaching wanneer je behoefte hebt aan coaching op een specifiek gebied (bijv. burn-out). Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

De Mindful Walk en Mindful Run cursussen bestaan uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen voor de gehele cursus €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus?  Klik hier.


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.