Mindful Walk & Mindful Run Gemeente Purmerend en het Twiske (driehoek Purmerend, Zaandam, Landsmeer)

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse cursus Mindful Walk of Mindful Run, individueel of in groepsverband? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij instructeur Carolien Kuyper. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

 

Carolien Kuyper (Great Health Coaching) verzorgt de cursussen in de Purmerend en natuurgebied het Twiske Gedurende de cursus ervaar je hoe goed (hard)lopen en Mindfulness samengaan. Resultaat: 'Minder stress, meer plezier en meer energie’. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

 

 

Een Mindful Walk of Run cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95 (voor de gehele cursus). Bedrijven kunnen voor workshops een offerte op maat krijgen. De Walk cursus is geschikt voor iedereen die liever wandelt dan rent. De Run cursus is geschikt voor de beginnende hardloper of wanneer je zo nu en dan hardloopt, maar niet meer dan vijf kilometer.

 

Carolien is naast Mindful Walk & Run Instructeur ook Health en Lifecoach en gespecialiseerd in leefstijl en vitaliteit. Individuele (wandel)coaching  is zeer effectief wanneer je behoefte hebt aan coaching op een specifiek gebied (zoals het voorkomen of herstellen van burn-out/bore-out). Een verzoek tot een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling kun je ook via dit formulier sturen. Meer informatie over wandelcoaching? Klik hier.


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.