Mindfulness in Purmerend en Zaanstreek

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk/Run cursus - Carolien Kuyper

Superleuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Carolien Kuyper, Mindful Walk/Run instructeur in de gemeentes Purmerend & Zaanstreek Waterland. Hiernaast begeleid ik vrouwen en mannen naar een Vitaal en Zinvol leven.

 

Wat je kunt verwachten:

Wandelen, beter ademen, mindfulness oefeningen en FUN. Je zult verrast zijn hoe je met eenvoudige oefeningen veel resultaat kunt bereiken: minder stress en meer balans en energie. Ontspannen in de natuur heeft een helend effect op je gezondheid en welzijn. Na afloop een glimlach op je gezicht? Die is inbegrepen. 

 

 

 Dit is mijn Mindful Walk aanbod: 

  • Mindful Walk Cursus: Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

    Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

  • Mindful Walk Privé Cursus: een vierweekse 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan, kijk voor de tarieven op onze tarievenpaginaDe trainingen duren 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.
  • Mindful Walk & coaching: persoonlijke coaching voor mannen en vrouwen met stress, burn-out of bore-out. Tarieven op aanvraag.
  • Me-Time wandelingen: losse thema wandelingen van 90 minuten voor €15,-per keer waarin je even je hoofd leeg kunt maken.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.greathealth.nl of mijn Facebookpagina of Instagram

Stuur me gerust een mailtje als je vragen hebt:  carolien@greathealth.nl of bel/app me op 06 236 11 494.