Mindful Run & Walk Boxtel - Michelle Jongen

Ik ben Michelle Jongen en Mindful Run® instructeur in de gemeente Boxtel.

 

Met veel plezier geeft ik de Mindful Run en Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Gelukscoach. Ik begeleid ik mensen die op zoek zijn naar meer geluk of die meer balans willen in hun leven. Wil je meer over mij lezen en over de mogelijkheden voor Gelukscoaching, dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.vitalita-coaching.nl of mijn Facebookpagina: Vitalità Coaching - Mindful Run Boxtel.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen door een bericht te sturen naar: info@vitalita-coaching.nl of te bellen naar: +31 (0)6 488 11 308. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

MINDFUL WALK CLINIC

Een clinic duurt 1,5 uur en kost €15,- per persoon. Wekelijks wordt op de zaterdagochtend een Mindful Walk Clinic georganiseerd. Startlocatie is natuurkampeerterrein BlueWoods in Liempde. Mindful Run/Walk activiteiten gaan door bij een minimale deelname van 2 personen. Je dient je van tevoren aan te melden

 

5-WEEKSE MINDFUL RUN/WALK CURSUS

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,- per persoon. Snelheid of afstand spelen geen rol, want we gaan genieten van de natuur! Elke week zijn we 1,5 uur onderweg en tussendoor maken we ruimte voor oefeningen. Je leert hoe je bewuster kunt hardlopen of wandelen met aandacht voor je lijf en je gevoel.

 

Meer informatie over de cursus vind je hier: 5-weekse Cursus. Mindful Run/Walk activiteiten gaan door bij een minimale deelname van 2 personen. Je dient je van tevoren aan te melden.

 

4-WEEKSE ONLINE MINDFUL RUN/WALK CURSUS

Tijdens de 4-weekse cursus online hebben we elke week twee online contactmomenten van elk 25 minuten en kost € 145. De online cursus geeft je de vrijheid en mogelijkheid om de thuisopdrachten naar eigen inzicht in te plannen. Ook kun je zelf kiezen of je de opdrachten al hardlopend of wandelend uitvoert.

 

In het eerste sessie van de week wordt het thema geïntroduceerd en krijg je de eerste set aan opdrachten voor thuis. In de tweede sessie evalueren we de uitgevoerde opdrachten, is er de gelegenheid om vragen te stellen en volgt een nieuwe set opdrachten. Alles gaat op jouw eigen tempo. Geniet van de tijd met jezelf.

 

BEDRIJVEN

Bedrijven kunnen voor workshops, cursussen en Mindful Lunch Walks een offerte op maat krijgen. Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het inschrijfformulier hieronder.