Mindfulness in Middelbeers

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Middelbeers - Jeannette Pax

Mindful Run Maasbommel met Corine van der Plas

Welkom op mijn pagina!

 

Ik ben Jeannette Pax en Mindful Run® instructeur in Middelbeers en ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik gewichtsconsulente in mijn eigen praktijk Happy Lijfstijl in Middelbeers. Ik bied 1- op-1 coaching trajecten aan op het gebied van leefstijl: voeding, beweging en ontspanning. Naast persoonlijke coaching geef ik workshops aan bedrijven op het gebied van gezonde lunch en vitaliteit. Daarnaast geef ik adviezen over gezonde voeding tijdens bijeenkomsten voor vrouwen in de overgang. 

 

 

Bij een gezonde leefstijl is ontspanning erg belangrijk voor een goede balans in je leven. Tijdens Mindful Walk cursus gaan we lekker de natuur in en komen alle elementen samen om minder stress en meer energie te ervaren. 

 

Wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs terug naar de basis. Een concept waar ik 100% in geloof en graag deel met jou. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.happy-lijfstijl.nl, Facebook of Instagram

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@happy-lijfstijl.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-81191283, of stuur mij een WhatsApp bericht.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Bedrijven kunnen voor een Mindful Walk en workshops een offerte op maat aanvragen. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.