Mindful Run en Mindful Walk cursus Maastricht-Heuvelland

Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Hardloop / Wandeltechnieken en Yoga  met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE. Wil jij minder stress, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie opdoen? Geef je dan op voor de Mindful Run cursus of de Mindful (Power) Walk cursus.

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run/ Walk cursus in Maastricht of Heuvelland? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Chantal Smeets. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Chantal Smeets geeft in Maastricht en Heuvelland de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful (Power) Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De (Power) Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.    

   

Een Mindful Run en Power Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik HIER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.