Mindfulness in Maastricht

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Maastricht - Chantal Smeets

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Chantal Smeets, gediplomeerd integraal leefstijl en vitaliteitscoach/ trainer en geef de Mindful Run en Walk cursus in Maastricht. Daarnaast ben ik Wandelcoach.

 

Mindful Run en Walk gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Hardloop / Wandeltechnieken en Yoga met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

Wil jij minder stress, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie opdoen? Geef je dan op voor de Mindful Run of Mindful (Power) Walk cursus.

 

De Mindful Run of Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.   

Een groepscursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil je je aanmelden voor de Mindful Run of Walk cursus? Vul dan het onderstaande formulier in!

 

De cursussen starten vanaf locatie: St. Pietersberg Luikerweg 71 Maastricht.