Mindful Run® & Walk Maastricht - Chantal Smeets

Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Hardloop / Wandeltechnieken en Yoga  met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE. Wil jij minder stress, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie opdoen? Geef je dan op voor de Mindful Run cursus, de Mindful (Power) Walk cursus of een éénmalige Clinic.

 

Wil je je aanmelden voor de Mindful Run cursus, de Mindful Walk cursus of een éénmalige Clinic in Maastricht. Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Chantal Smeets. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

  

Chantal Smeets geeft in Maastricht de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De Mindful Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.     

 

Een Mindful Run of Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW.