Mindfulness in Delft

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Delft - Esther Bolt

Mindful Run Delft met Esther Bolt

Hi, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

 

Ik ben Esther en Mindful Run® instructeur in de gemeente Delft e.o. Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Leefstijlcoach in mijn eigen praktijk Responsum. Hier bied ik coachingstrajecten en workshops aan op het gebied van leefstijl (voeding, beweging, slaap en ontspanning).

 

In de Mindful Run (of Walk) cursus komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet om minder stress en meer energie te ervaren. Bewust in het hier en nu leven.

 

Hardlopen of wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs terug naar de basis. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik heel graag deel met jou.

 

Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Instagram of Facebook pagina

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: esther@responsum.life of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-22815913.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 
Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.