Mindful Run cursus Blaricum - Huizen

Wil je je aanmelden voor een Mindful RUN of WALK cursus in Blaricum/Huizen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt terecht bij Jill Engelsman-Gamma. Zij verzorgt de Mindful RUN & WALK cursussen in Blaricum/Huizen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

Mindful Run is hardlopen, Mindful Walk is (stevig) wandelen in combinatie met mindfulness en ademhalingstechnieken. Meer rust in je hoofd, meer balans en energie en een beter uithoudingsvermogen zijn het resultaat. De ademhaling is de rode draad door alle lessen heen. Ervaar hoe je met de juiste ademhaling niet alleen tijdens het sporten maar ook in je dagelijkse leven kunt profiteren. Echt waardevol! 

 

Mindful Run & Walk is geschikt voor iedereen die op een ontspannen, niet prestatiegerichte manier buiten en in kleine groepjes in beweging wil komen. Ook beginnende (hard) lopers zijn welkom.  

Een cursus bestaat uit 5 lessen à 1,5 uur en de kosten bedragen €95,00 incl. BTW. Elke les heeft een ander thema. Bij een kennismakingsclinic maak je kennis met enkele thema’s uit de 5-wkse cursus. Een clinic duurt 1,5 uur en de kosten zijn €15,00. 
 
Een cursus/clinic wordt doorgevoerd bij minimaal 3 deelnemers. Wil je meer informatie over de cursus? Klik hier.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.