Mindful Run Blaricum/Huizen - Jill Engelsman

Welkom op mijn pagina!  
Ik ben Jill Engelsman-Gamma, Mindful Run® instructeur in de gemeente Blaricum en Huizen. 
Hier geef ik zowel Mindful RUN als Mindful WALK cursussen. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Buteyko ademtherapeute en heb ik mijn eigen bedrijf BREATHE LESS - MOVE MORE. Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website, mijn facebook pagina of mijn insta-account
Heb je een vraag, neem dan contact op via e-mail hello@breatheless-movemore.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar onder 06-54195252. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 95,00 p/p. Wil je kennis maken met Mindful Run of Walk, dan kun je de eerste keer van een startende cursus als proefles mee doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles.  

Een individuele cursus kan ook, dan gelden 4 bijeenkomsten van 75 minuten en zijn de totale kosten € 145,-. Data en tijden zijn dan in overleg in te plannen.

 

Daarbij zeer geschikt voor bedrijven is een Mindful Lunch Walk oftewel een Online Mindful Walk begeleiding. Hierbij gaan deelnemers in hun eigen omgeving op pad, oortjes erin en verbonden met mij geef ik ze instructies en genieten we individueel en toch verbonden met elkaar een wandeling in de natuur. Meer informatie hieromtrent vind je om mijn website. 

 
Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat ook via het contactformulier hieronder. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. Ook op mijn website wordt het een en ander uitgelegd.