Mindfulness in Blaricum/Huizen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run Blaricum/Huizen - Jill Engelsman

Welkom op mijn pagina!  
Ik ben Jill Engelsman-Gamma, Mindful Run® instructeur in de gemeente Blaricum en Huizen. 
Hier geef ik zowel Mindful RUN als Mindful WALK cursussen. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Buteyko ademtherapeute en heb ik mijn eigen bedrijf BREATHE LESS - MOVE MORE. Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar website, mijn Facebook pagina of mijn Insta-account.  
Heb je een vraag, neem dan contact op via
e-mail hello@breatheless-movemore.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar onder 06-54195252. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Daarbij zeer geschikt voor bedrijven is een Mindful Lunch Walk oftewel een Online Mindful Walk begeleiding. Hierbij gaan deelnemers in hun eigen omgeving op pad, oortjes erin en verbonden met mij geef ik ze instructies en genieten we individueel en toch verbonden met elkaar een wandeling in de natuur. Meer informatie hieromtrent vind je om mijn website. 

 
Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat ook via het contactformulier hieronder. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. Ook op mijn website wordt het een en ander uitgelegd.