Mindfulness in Hasselt

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Hasselt- Mariëlle Scheper

Mindful Run Haaksbergen met Anneke Rohof

Hé jij daar, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Mariëlle Scheper en Mindful Run® instructeur in de omgeving van Hasselt. Ik geef de Mindful Run- en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik loopbaancoach bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid en in mijn eigen onderneming ‘Mariëlle Scheper Coaching’ coach ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. De thema’s waar ik mensen in coach zijn; burn-out, werk-privébalans, loopbaan, bewustzijn en persoonlijk leiderschap nemen over jouw leven. 

 

 

In de Mindful Run (of Walk) cursus komt voor mij alles samen om minder stress en meer energie te ervaren en bewust in het hier en nu leven. Dit pas ik zelf al enige jaren toe in mijn leven. Het geeft mij rust, vertrouwen en energie. Ik gun dit iedereen. Daarom sta ik te popelen om je kennis te laten maken met alle elementen van Mindful Run (of Walk).

 

Hardlopen of wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Dat is waar ik jou in mee zal nemen. Zodat jij jouw rugtas kan vullen met tools die je in kunt zetten in jouw leven om meer energie en minder stress te ervaren. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.mariellescheper.nl of naar mijn Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@mariellescheper.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-21583042

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of 3 bijeenkomsten van 2 uur en kost € 129,00 p/p. 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.