Mindfulness in Lage Mierde

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Lage Mierde - Monique den Hartog

Welkom op mijn pagina! Ik ben Monique den Hartog en Mindful Run® instructeur in Lage Mierde.  

 

Ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik wandelcoach bij Progressocoaching. Vanuit Progressocoaching bied ik buiten in de natuur coaching aan individuen en teams. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.progressocoaching.com of naar Instagram @progressocoaching.

 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: monique@progressocoaching.com of bel mij op mijn mobiele nummer: 06-11599575 of stuur een WhatsApp bericht. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.   

 

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful Lunch Walks een offerte op maat krijgen. 

Voor Wandelcoaching individueel of met een team kun je direct contact met mij opnemen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.