Mindfulness in Noord Beveland

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Noord Beveland - Jolanda Nuijens

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse cursus in Noord Beveland? Je aanmelding komt dan terecht bij Jolanda Nuijens. Zij verzorgt de Mindful Run en Walk activiteiten in Noord Beveland. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Mindful Run cursussen zijn zowel voor de beginnende en gevorderde hardloper. Mindful Walk cursussen zijn geschikt als je niet kunt of wilt hardlopen, maar wel lekker in beweging wilt zijn zonder je spieren en gewrichten te zwaar te belasten.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.