Mindfulness in Eibergen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Eibergen - Miranda Grijsen

Welkom bij Walking Balance. Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Misschien is dit ook jouw eerste stap naar een energieker en bewuster leven.

 

Ik ben Miranda Grijsen, eigenaar van ‘Walking Balance’ en Mindful Run® instructeur in de prachtige omgeving van de regio Twente/Achterhoek. Zelf woon ik op de grens hiervan in Eibergen. Hier worden ook onderstaande cursussen gegeven, maar een andere locatie in deze regio is op verzoek ook mogelijk. Ik geef de

Mindful Run - en de Mindful Walk cursus. 

 

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat en graag anderen motiveert en nieuwe inzichten geeft.

 

Naast mijn reguliere baan en Mindful Run & Walk instructeur ben ik ook eigenaar van ‘Living Balance Lifestyle en Interieur’. Twee van mijn passies komen hierin samen. Mijn passie voor interieur op basis van de Feng Shui elementenleer en mijn passie voor de natuur en buiten bewegen. Dit lijkt een vreemde combinatie, maar dat is het niet. Bij beiden spelen de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) een rol.

Ik hoop ook jou hiermee te kunnen inspireren en een stapje verder helpen naar een vitaler, ontspannen en energieker leven. Het helpt mijzelf nog dagelijks om even stil te staan bij mezelf om daarna weer nieuwe stappen te kunnen zetten.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebook, LinkedIn of Instagram pagina.

 

Werk je voor een organisatie en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor clinics, lunchwalks of een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid of vitaliteitsprogramma? Ik denk graag mee en werk met plezier een maatwerk offerte voor je uit. 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: walkingbalance.nl@gmail.com of via de chat van mijn Facebookpagina. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.