Mindfulness in Leeuwarden

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Leeuwarden - Nieske Witteveen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

Ik ben Nieske Witteveen en Mindful Run® instructeur in Leeuwarden en in Heerenveen. Ik geef de Mindful Run cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik sportpsycholoog VSPN®. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk met sporters, coaches, sportteams en high performers uit andere sectoren. Naast het praten met mensen en doorgronden van mensen, vind ik het heerlijk om actief aan de slag te zijn. In die hoedanigheid trek ik er met mijn cliënten graag op uit om mindfulness te ervaren. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website, mijn LinkedIn of mijn Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail (witteveen.nieske@gmail.com) of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-53608439.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, dan betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Voor meer informatie over onze tarieven, ga dan naar de tarievenpagina.

 

Wil jij je inschrijven voor een Mindful Run cursus in Leeuwarden of in Heerenveen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.