Mindfulness in Hoogeveen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Hoogeveen - Foka Koopmans

Mindful Run Heerenveen met Maaike van Rooijen

Hoi, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

 

Ik ben Foka en Mindful Run® instructeur in Hoogeveen e.o. Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik instructeur op het Alfa-college in Hoogeveen. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, fietsen en wandelen in de natuur. Wekelijks volg ik yin yoga en tai chi/qi gung lessen.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: ftkoopmans@gmail.com of mij appen/bellen op mijn mobiele nummer: 06-28534705

 

Hardlopen of wandelen in combinatie met bewustwording van de omgeving, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs terug naar de basis, daar geloof ik in, en deel dit graag met jou. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost  € 129,00 p/p.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.