Mindfulness in Bakkeveen en Groningen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run en Walk cursus - Maaike van der Wal

Welkom! Ik ben Maaike van der Wal en ik help jou graag op weg naar een leven met meer energie, meer rust en minder stress. Lekker buiten en lekker in beweging. Alles begint met een eerste stap…….

 

Je kunt bij mij terecht voor Mindful Walk en Run trainingen, wandelcoaching en koudwatertraining, een combinatie is ook mogelijk. Ik werk op verschillende mooie locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost 

€ 129,00 p/p.

 

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Ook bedrijven die belang hechten aan vitale werknemers kunnen bij mij terecht voor bijvoorbeeld een Mindful lunchwalk.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Ik ontmoet je graag!

Hartelijke groet, Maaike

BuitenGewoon in Balans – coaching & beweging

06-46053646

maaikevanderwal4@gmail.com 

www.buitengewooninbalans.nl of Facebook.