Mindfulness in Well

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Well - Maurice Brauers

Ik ben Maurice en Mindful Run® instructeur in de omgeving Well (Noord-Limburg), ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast mijn reguliere kantoorbaan is het voor mij heerlijk om als Mindful Walk instructeur en Wandelcoach aan de slag te zijn.

Dit vanuit mijn eigen praktijk coaching MAURICE.

 

In de Mindful Walk cursus komen alle elementen samen om meer in balans te zijn en beter het hier en nu te mogen ervaren.

 

Wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen in een mooie natuurlijke en rustgevende omgeving is een concept waar ik me helemaal in kan vinden.

 

Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.coachingmaurice.nl

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: maurice@coachingmaurice.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-10374864.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

 

De groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 8 personen.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Inzake de Wandelcoaching kunt u het beste even contact opnemen over de mogelijkheden en kosten via onderstaand formulier onder het kopje ''ik heb een vraag''. 

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.