Mindfulness in Bergschenhoek

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus - Marta van Sitteren

Mindful Run Breda met Petra Joziasse

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Marta, Mindful Run® instructeur in Lansingerland, waar ik de Mindful Run cursus geef.

 

Naast Mindful Run® instructeur begeleid ik, als zelfstandig trainer en coach, eigenzinnige professionals in hun ontwikkeling en om beter om te gaan met tijd, energie en stress. Daarnaast ben ik fanatiek hardloper en yogaliefhebber. 

 

Al deze elementen komen voor mij op een laagdrempelige manier samen in de Mindful Run cursus, waar ik graag anderen mee wil inspireren.

 

Het fijne is dat je de inzichten en oefeningen uit de Mindful Run cursus heel makkelijk in je dagelijks leven toe kan passen voor meer energie, rust in het hoofd en minder stress.

 

Wil je meer over mij of mijn activiteiten lezen, neem dan een kijkje op mijn website of op mijn Instagram account. Je kunt ook altijd contact opnemen via e-mail: info@martavansitteren.nl.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 
Wil je een eigen groep vormen, dan kan dit vanaf 5 deelnemers. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het inschrijfformulier hieronder.    

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.