Mindfulness in Zeewolde

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Zeewolde - Nienke Keur

Ben jij op zoek naar een rustmoment in je drukke leven? Van harte welkom op mijn pagina!

 

Mijn naam is Nienke Keur- de Boer en ik ben Mindful Run® instructeur in Zeewolde en omgeving. 

 

Ik geef de Mindful Run- en de Mindful Walk cursus.

Naast Mindful Run® instructeur ben ik in mijn bedrijf Heart to Find werkzaam als Mental Coach voor ruiters en vanaf september 2024 tevens inzetbaar als Wandelcoach voor individuele sessies. Ik ben moeder van 2 dametjes in de basisschoolleeftijd, baasje van een ondeugende Doodle en een pittig paard en werk als Communicatie Adviseur bij een grote zorgorganisatie. 

 

In mijn hectische leven zocht ik een manier om te ontspannen zonder “zweverig” te zijn. Juist het hier en nu ervaren én bewegen; voor mij de ultieme vorm van ontspanning tijdens inspanning. Hardlopen of wandelen in de prachtige bossen van Zeewolde en tegelijk bewust bezig zijn met ademhaling en mindfulness. Minder stress, meer energie! Dat gun je jezelf toch ook?

 

Je kunt altijd contact met mij opnemen via e-mail: nienke@hearttofind.nl of mij bellen of appen op mijn mobiele nummer: 06-41966793.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Kijk voor al onze tarieven op de tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.