Mindfulness in Den Bosch

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Den Bosch

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk cursus in Den Bosch? Klik dan op één van onderstaande foto’s. De instructeurs in Den Bosch zijn Anja van Dijk en Corine van der Zanden. Anja verzorgt de Mindful Run en Walk cursus en Corine verzorgt de Mindful Walk cursus.

 

Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper en wandelaar. 

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. De kosten van een kennismakingsclinic bedragen €15,- inclusief BTW.  

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier

 


Mindful Run & Walk aanbod

Mindful Run Den Bosch met Anja van Dijk

Mindful Walk aanbod

Mindful Run Den Bosch met Corine van der Zanden