Mindfulness in Abcoude

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Abcoude - Merlijn van den Berg

Mindful Run Amsterdam Noord met Anke Wijnja

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

Ik ben Merlijn en Mindful Run® instructeur in Abcoude e.o. 

Ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik tuinder op een biologische zelfoogsttuin. En ik ben IVN natuurgids in De Ronde Venen en Uithoorn, hier ben ik actief in de werkgroepen winterwandelen en planten.

 

Ik breng graag mensen in verbinding met hun omgeving en met de natuur. Door met aandacht te wandelen je ervaar je meer ontspanning, minder stress, meer energie én grote kans dat je meer geniet van alles om je heen omdat je meer waarneemt. 

 

In de Mindful Walk cursus van Mindful Run® wordt aandacht besteed aan wandeltechniek, ademhaling, focus en omgeving. Een concept waar ik zelf heel blij van wordt en ik hoop jij straks ook! Ik laat je graag kennis maken met tools die je eenvoudig zelf in je dagelijkse leven kan toepassen.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.greenwave.nl of naar mijn Facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@greenwave.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-11363382.

 

Ik organiseer ook losse wandelingen, zodat je op een laagdrempelige manier kan kennismaken met Mindful Walk.

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.