Mindfulness in Veldhoven

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Veldhoven - Saskia Ursinus

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Veldhoven? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Saskia Ursinus. Zij verzorgt deze Mindful Walk cursus in Veldhoven. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Voor meer informatie over Saskia klik hier.

 

Saskia is ook opgeleid tot wandelcoach volgens de Mindful Run ® methode. Wil je meer informatie over Individuele Wandelcoaching? Klik hier.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.