Mindfulness in Zwijndrecht

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Zwijndrecht - Lilian van Rijswijk

Ik ben Lilian van Rijswijk en Mindful Run en Mindful Walk instructeur voor de gemeente Zwijndrecht. Ook kan je bij mij terecht voor Re mindcursussen en PowerWalk lessen

 

Ik loop al jaren. Sinds ik Mindful Run heb ervaren merk ik dat het lopen echter soepeler gaat, ik meer plezier ervaar en ik nog adem en een glimlach over heb na een rondje (hard)lopen.

 

Ik gun iedereen om op eigen niveau te kunnen genieten van het (hard)lopen door bewustwording van jezelf en je omgeving. Je kan dit zelf ervaren tijdens de Mindful Walk of Mindful Run cursus.

 

 

 

Voor meer specifieke informatie over de Mindful Run en Mindful Walk cursus, klik dan hier.

 

Wil je meer over mij of Mindful Run Zwijndrecht weten? Kijk dan op mijn Facebookpagina!

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Heb je verder nog vragen, dan kan je mij mailen: mindfulrunzwijndrecht@gmail.com of bellen/ appen: 

06-37396641.