Mindfulness in Heerenveen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Heerenveen - Maaike van Rooijen

Mindful Run Heerenveen met Maaike van Rooijen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Maaike van Rooijen en Mindful Run® instructeur in Heerenveen/ Midden Friesland. Ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook Coach voor meer Balans in je leven. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.coach-support.nl

 

Je kunt ook een kijkje nemen op mijn socials: Facebook of Instagram

 

Wil je met mij in contact komen? Leuk! Dat kan via e-mail: info@coach-support.nl of op mijn mobiele nummer: 06-53638942.

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.  

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.    

 

Meer algemene informatie over de cursussen? Klik hier