Mindfulness in Zelhem

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Zelhem - Dirry te Kiefte

Leuk dat je belangstelling hebt voor Mindful Walk of Mindful Run.

 

Op de algemene site van Mindful Run vind je veel informatie over wat Mindful Run of Mindful Walk inhoudt.

 

Tijdens mijn 5-weekse Mindful Walk cursus ervaar je pas echt wat het met je doet. Daarom nodig ik je uit om mee te gaan met een Mindful Walk cursus in en rond Zelhem. De mooie natuur is ons podium en de richting geef jij eraan. Bij mindfulness is het de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Dat leer je niet uit een boek, dat moet je voelen en dat moet je doen!

 

 

 

Ik ben Dirry te Kiefte en geef 5-weekse Mindful Walk cursussen.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Naast Mindful Run – Mindful Walk cursussen en clincs geef ik ook PowerWalk lessen en klankschaalmassages. Voor verdere informatie over mijn aanbod en wie ik ben, vind je op mijn website www.tuurlijkloopthet.nl. Heb je vragen over het aanbod dan kun je altijd mailen naar dirry@tuurlijkloopthet.nl

 

Hieronder lees je alvast een overzicht van mijn aanbod:

Bij de meeste cursussen ga ik uit van 4 dagdelen en 1 avondwandeling .