Mindful Run Zelhem - Dirry te Kiefte

Leuk dat je belangstelling hebt voor Mindful Walk of Mindful Run.

 

Op de algemene site van Mindful Run vind je veel informatie over wat Mindful Run of Mindful Walk inhoudt.

 

Tijdens mijn 5-weekse Mindful Walk cursus ervaar je pas echt wat het met je doet. Daarom nodig ik je uit om mee te gaan met een Mindful Walk cursus in en rond Zelhem. De mooie natuur is ons podium en de richting geef jij eraan. Bij mindfulness is het de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Dat leer je niet uit een boek, dat moet je voelen en dat moet je doen!

 

 

 

Ik ben Dirry te Kiefte en geef 5-weekse Mindful Walk cursussen en daarnaast clinics op aanvraag.

 

Een 5-weekse cursus (4 tot 6 personen) bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur. We lopen 4 x overdag en 1 x een avond. Het kost € 95,00 p.p. voor de hele cursus.

 

Naast Mindful Run – Mindful Walk cursussen en clincs geef ik ook PowerWalk lessen en klankschaalmassages. Voor verdere informatie over mijn aanbod en wie ik ben, vind je op mijn website  www.tuurlijkloopthet.nl. Heb je vragen over het aanbod dan kun je altijd mailen naar dirry@tuurlijkloopthet.nl

 

 

Hieronder lees je alvast een overzicht van mijn aanbod:

Bij de cursussen ga ik uit van 4 dagdelen en 1 avondwandeling .