Mindful Run cursus Vleuten en De Meern

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Mindful Walk cursus in Vleuten, De Meern of omgeving? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt terecht bij Mary-Lou Veldkamp. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Mary-Lou Veldkamp geeft in Vleuten en de Meern de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde hardloper. De Mindful Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.

 

Een Mindful Run en Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur, met elk een eigen thema. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Een Clinic is geschikt als je meer wilt weten over de technieken van Mindful Run tijdens het hardlopen of wandelen. Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Run die je vervolgens tijdens het sporten en misschien wel zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Het volgen van een Mindful Run clinic geeft je nieuwe energie!

 

Mary-Lou is naast Mindful Run Instructeur ook Wandelcoach volgens de MFR-methode. Ga naar haar pagina voor meer informatie: www.mindfulsteps.nl

Wil je als bedrijf of met een eigen groep deelnemen, neem dan contact op met:  

Mary-Lou: 06-304 990 91 of stuur een mail naar: info@mindfulsteps.nl 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.