Mindful Run & Walk Rotterdam

Hallo! Mijn naam is Carla van Hemert en ik woon in Rotterdam Blijdorp. Ik ben Mindful Run® instructeur en ik geef in verschillende gebieden van Rotterdam de Mindful Run & Walk cursus.

 

Wat houdt Mindful Run & Walk in?

Bij Mindful Run & Walk ben je bezig met je lichaam en je ademhaling. Je komt op mooie plekken waar je heerlijk kan hardlopen of wandelen afgewisseld met ontspanningsoefeningen uit de yoga en de Mindfulness. Je gaat uit je hoofd en maakt contact met je lichaam, waardoor je minder stress gaat ervaren en meer energie gaat krijgen.

 

 

Voor wie is het bedoeld?

Vind je hardlopen leuk en wil je laagdrempelig kennismaken met Mindfulness of wil je je er verder in verdiepen? De Mindful Run cursus is zowel geschikt voor de beginnende hardloper als de gevorderde. Wandel je liever of kun je niet hardlopen, kies dan voor de Mindful Walk.

 

De cursus:

Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. De kosten hiervoor bedragen € 95,00 inclusief BTW. Meedoen kan in groepsverband, maar als je liever 1-op-1 wil, dan is dat ook mogelijk. Een kennismakingsclinic van 1,5 uur kost € 15,00 en is een leuke mogelijkheid om er achter te komen of de cursussen wat voor jou zijn.

 

Ook voor bedrijven kunnen er op maat gemaakte Mindful Run of Walk workshops worden georganiseerd, alsmede een Mindful lunch. Neem contact op voor meer informatie.

 

Voor meer informatie kan je contact met me opnemen via:

E-mail: info@mindfulrunrotterdam.nl  

mobiel: 0614554851

Inschrijven voor alle mogelijkheden kan via het onderstaande formulier.

 


Contactformulier - Carla van Hemert

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.