Coach - Brigit van den Hondel

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Sinds 2009 ben ik naast mijn werk als verpleegkundige, als ZZP-er gaan werken bij verschillende arbodiensten als reintegratie en verzuim manager. Hier merkte ik dat ik meer tijd wilde besteden aan het begeleiden van mensen die vast liepen in werk en/of het dagelijks leven. Omdat dit niet mogelijk was binnen bestaande opdrachten en ik ook graag naar buiten wilde tijdens de begeleiding, ben ik mij gaan specialiseren in Wandel coaching. Naast de coachopleiding heb ik de Wandelcoach opleiding van Mindful Run gevolgd en kennis gemaakt met de Mindful Run methode. 

 


 

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. Met een hectisch leven als verpleegkundige, ZZP-er en met vele hobby's is het voor mij belangrijk om werk en privé goed in balans te houden. Ik ben in het verleden namelijk vast gelopen en de technieken uit de methode hebben mij enorm geholpen om krachtig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen.

Ik herken sneller wanneer de balans veranderd en hierdoor accepteer ik het leven beter zoals het is (met zijn ups en downs) en kan ik intens genieten van hele kleine dingen.

 

Door deze methode ga je terug naar wat voor jou belangrijk is. Al het “moeten” vervalt en je krijgt weer een heldere focus en overzicht van wat jij wilt. Meer energie en lekker in je vel. Uit je hoofd. In het nu. Dat in de buitenlucht in de prachtige omgeving van Haarlem en Texel. Al wandelend in balans. 

Ga je samen met mij op pad?

 


Specialisaties

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Bewustwording
  • Cognitieve en mentale coaching
  • Burn-out 
  • Bore-out
  • Stress vermindering met heldere focus en meer energie
  • Ademhalingstechnieken
  • Mindfulness

"Stap voor stap, elke dag werken aan een mooiere versie van jezelf. Al wandelend in balans.”

 

Brigit van den Hondel


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Haarlem en omstreken en op Texel.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar mindfulrunhaarlem@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.