Coach - Anke Wijnja

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Waarom natuurcoaching? Ik ben mijn hele leven al te vinden in de natuur. Als er iets was toen ik klein was, als ik me rot voelde, dan wist ik: als ik naar buiten ga, naar het water of het bos, dan komt het goed. Natuur oordeelt niet, ze is en ze laat jou zijn. De natuur accepteert je zoals je bent en dat helpt om mezelf te accepteren.

 

Ik coach al jaren mensen. Eerst als mindfulnesstrainer binnen, maar al snel merkte ik dat het voor mij sterker werkt om mensen mee naar buiten te nemen. Inmiddels combineer ik beproefde technieken uit Natuurcoaching, Mindfulness en de Mindful Run methode in een coaching die je heel snel helpt bij de kern te komen van wie je bent en wat er speelt (lees hieronder meer).


 

Het zijn technieken die ik zelf in mijn dagelijks leven toepas om mijn richting in werk en leven te bepalen, moeilijke keuzen te maken en ervaringen te verwerken. Ze geven inzicht, balans en het vermogen om vanuit je eigen kracht te leven.

 

Dat gun ik jou ook. Dat je ervaart hoeveel wijsheid er in jezelf zit en hoe je daarmee in contact kunt komen. Dat je voelt wat er werkelijk toe doet en wat jij op dit moment in je leven nodig hebt.

 

Ik ben in dat proces geen ‘guru’ die boven je staat: je bent zelf degene die diep van binnen het beste weet wat bij jou past. Wat ik doe, is je helpen daar weer inzicht in te krijgen.

 


Kennis en ervaring

 • Mindfulness trainer (lid VMBN, categorie 2);
 • Mindful Run & Mindful walk trainer;
 • Natuurcoaching volgens de Innersteps Methode;
 • Ademtechnieken & diverse meditatietechnieken;
 • Levenservaring, leren omgaan met tegenslag en ziekte;
 • Wildplukker, sporenzoeker en ambachtsvrouw.

Specialisaties

 • Omgaan met veranderingen in je leven
 • Keuzen maken die bij jou passen
 • Vinden van en handelen vanuit je eigen kracht
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Spirituele ontwikkeling

" Als je fysiek in beweging bent, kom je ook van binnen in beweging"

 

Anke Wijnja


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 5 weken plus één terugkomsessie na een maand. De duur per sessie is 1,5 tot 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief voor het gehele coachingstraject is €750 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching is in mooi groen in en om Amsterdam Noord.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@thenatureconnection.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier op de pagina in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingssessie. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.