Coach - Math Hoogakker

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben coach in Den Haag en als dat bij je past ondersteun ik je graag op jouw reis. Lopen wij samen een stukje van jouw ‘Camino’?

 

Wil je meer balans en veerkracht en wil je dat voelen in je lijf? Dan begeleid ik jou graag op jouw pad, buiten in de natuur.

 

Sinds 2011 begeleid ik mensen met het vinden van meer balans in hun leven en in de werk-privé balans. Daarnaast begeleid ik mensen in de verwerking van schokkende gebeurtenis en geef ik individueel en aan groepen (workshops) biorelease, gericht op meer lichaamsbewustzijn en het versterken van zelfregulatie.


 

Mijn ervaringen als politieman en mijn vaardigheden als biodynamisch therapeut, biorelease instructeur en Wandelcoach helpen me daarbij. Daarbij ga ik graag met je naar buiten; lekker aan de slag! Bewegen en coachen in de natuur. Mijn eigen leven kent de nodige ups en downs. Vooral de start van mijn leven heeft diepe sporen achter gelaten. Gelukkig heb ik het effect van de natuur en buiten zijn mogen ervaren als hulpbronnen bij het overkomen van mijn gevoelens van onveiligheid, balans, herstel en het verbeteren van mijn co-regulatie en zelfregulatie. Dat wil ik jou ook graag laten ervaren! Met het gebruik van al je zintuigen; zien, horen, proeven, ruiken voelen.

 

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. De technieken uit de methode hebben mij enorm geholpen om stevig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor accepteer ik het leven beter zoals het is en kan ik intens genieten van hele kleine dingen en vooruitgang.

 

Met de Mindful Run Wandelcoach methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. En het voelt voor mij kloppend om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen. Vooral als het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik je graag bij.

 


Kennis en ervaring

 • Een passie voor en ervaring met wandelen, o.a. van verschillende streekpaden, lange afstandswandelingen in Nederland en ‘Camino’s’ naar en in Spanje
 • Stress-release (EFT, biorelease, TRE)
 • Biodynamisch (massage) therapie
 • Biorelease training (lichaamsbewustzijn en zelfregulatie)
 • Ervaringsdeskundige met het verwerken van schokkende gebeurtenissen (privé en beroepsmatig)
 • Coachen en motiveren
 • Omgaan met tegenslagen en leren loslaten
 • Omgaan met stress/piekeren en een druk hoofd
 • Balans tussen privé en werk.

Specialisaties

 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, omarm wat er is
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen en schokkende/levensbedreigende situaties
 • Biorelease trainingen (lichaamsbewustzijn en zelfregulatie)
 • Burn-out
 • Leefstijladvisering en vitaliteit
 • Wandelcoach volgens MR methode.

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen.  

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in de duinen en het Zuiderstrand bij Scheveningen of het duingebied Meijendel bij Wassenaar. Beiden met eigen vervoer en OV goed te bereiken. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar klopweg@outlook.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.