Coach - Ronja Ros

Welkom! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Mijn naam is Ronja Ros, ik heb mij ontwikkeld als trainer en coach en heb Janna Rover Coaching en Adviesbureau opgericht om mensen op weg te helpen. Janna Rover staat voor Vitaliteit en Integriteit. Vitaal in het leven staan en integer keuzes maken voor jezelf, zodat je je eigen pad gaat kiezen en deze succesvol kan gaan bewandelen. 

 


 

Wandel Coaching

Het wandel coaching traject volgens de MR-methode is een prachtige manier om van stress naar meer ontspanning te gaan, van vermoeidheid en futloosheid, naar vol energie en vitaal in het leven staan. De unieke combinatie van gezond bewegen, buitenlucht, gezond ademhalen, mindfulness oefeningen en coaching zorgt voor bewustwording en het herstellen van de balans. En dat in maar 6 weken tijd! We wandelen door de prachtige bossen in het stuwwal gebied rondom Berg en Dal en Beek-Ubbergen of langs de bosrand in het dorp als dat de voorkeur heeft. Elke sessie komen er andere dingen aan bod. Er zit een logische opbouw in het traject, maar er wordt vooral ook gekeken naar wat jij nodig hebt op dat moment. Door deze methode ga je terug naar jouw eigen kern. 

 

Ikzelf hou van wandelen en buiten zijn in de natuur, maar altijd voor ontspanning en plezier. Een ervaren wandelaar hoef jij dan ook zeker niet te zijn om dit traject aan te gaan. De wandelroutes zijn volledig maatwerk. 

 

Hormoonbalans

Daarnaast heeft mijn eigen ervaring geleerd dat hormoonbalans voor vrouwen een essentiële factor is om vitaal en in balans in het leven te kunnen staan. Een groot deel van hormonale klachten is heel goed op te lossen door aanpassingen in leefstijl en voeding. Ik kijk hierin graag met je mee naar wat de hormonale disbalans bij jou veroorzaakt en hoe we dit kunnen herstellen. 

 

Het is een van mijn passies om vrouwen hierin optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen. Ook ikzelf, met mijn op dit moment 38 jaren, blijf in ontwikkeling om mijn hormoonbalans en vitaliteit te optimaliseren in elke fase van mijn leven. Ik laat me hierbij graag bijscholen en inspireren door de experts in het vakgebied met de laatste ontwikkelingen 

 

Coaching 

Ook coaching op onze mooie locatie in Beek–Ubbergen of online is mogelijk. Loop je vast, kom je er zelf even niet meer uit, blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen en wil je de antwoorden op jouw vragen in jezelf terugvinden? Dan kunnen enkele coaching sessies je al een heel stuk vooruit helpen met je eigen ontwikkeling. Ook ikzelf heb de laatste 10 jaar een mooie persoonlijke ontwikkeling mogen doorlopen om dichter bij mezelf te komen en veerkrachtig om te kunnen gaan met uitdagende en moeilijke levenssituaties. Ik heb daarbij fantastische hulp gehad van inspirerende en vakkundige coaches en wil dit in deze fase van mijn leven graag doorgeven. 

 

Als coach zijnde leg ik graag mijn pad tijdelijk naast het jouwe, om je op weg te helpen als je even vastloopt, zodat je daarna zelf je pad weer vol goede moed kan gaan vervolgen. 

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Coach voor persoonlijke ontwikkeling (in het Nederlands of Engels); 
 • Hormoonbalans advies voor vrouwen; 
 • Voeding en leefstijl advies; 
 • Trainer en coach in de financiële sector;
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke en uitdagende periodes in je leven en veerkrachtig en in balans worden. 

Specialisaties

 • Vitaliteit 
 • Stress/Burn out klachten
 • Hormoon gerelateerde klachten bij vrouwen
 • Leefstijl en voeding 
 • Vastlopen in herhalende patronen
 • Omgaan met levensgebeurtenissen
 • Ademhaling
 • Mindfulness en mediatie
 • Persoonlijke ontwikkeling 
 • Keuzes leren maken
 • Grenzen leren stellen
 • Flexibel en veerkrachtig worden 

"Gaan staan waar je voor staat en (veer) krachtig je eigen pad bewandelen, dat is succes!" 

 

Janna Rover 

Coaching & Adviesbureau 

 


Programma en tarieven

Ik heb een respectvolle, oprechte, transparante en niet oordelende werkwijze. Als mens zijn wij gelijk, als coach help ik jou op weg.

 

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Het Wandelcoachingsprogramma volgens de MR-methode duurt ongeveer 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag met wat meer tijd ertussen. De duur per sessie is hierbij 2 uur zodat er genoeg tijd is om echt tot de kern te komen. Blijkt dat je na het traject wat meer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Een coaching sessie op locatie of online, of een afspraak voor hormoonbalans advies, duurt gemiddeld 1 uur. Op basis van wat wenselijk is plannen we een traject van afspraken in. Dit is volledig maatwerk. 

 

Het tarief voor elke sessie is 85 euro per uur. 

Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 1.020 euro voor het wandel coaching traject. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen, bijvoorbeeld vanuit een budget voor vitaliteit en ontwikkeling voor werknemers. Mocht je een uitkering via het UWV ontvangen, dan zijn er vaak ook mogelijkheden voor vergoeding vanuit het gereserveerde budget om mensen terug in het arbeidsproces te helpen. Soms zijn er ook vergoedingsmogelijkheden via een persoonsgebonden budget of de zorgverzekering (sommige verzekeraars bieden een aparte vergoeding voor coaching). Informeer dus zéker bij je werkgever, uitkeringsinstantie of zorgverzekering welke mogelijkheden er zijn!

 

Voor zakelijke klanten, zoals ondernemers/ZZP’ers, of indien de werkgever het volledige traject betaalt, gelden de genoemde bedragen excl. 21% BTW.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Beek-Ubbergen en Berg en Dal naast Nijmegen. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar jannarovercoaching@gmail.com, neem telefonisch contact op via: 06-17290639 of druk op onderstaande knop. We plannen dan eerst altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is altijd kosteloos.