Coach - Liesbeth Voorhoeve

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Even wat informatie over mezelf, zodat je weet met wie je op pad gaat. Samen met mijn man en dochter woon ik in Oosterbeek. Het dorp waar ik ook zelf opgegroeid ben sinds ik 39 jaar geleden geboren ben. Een prima plek om in de natuur te zijn en zodoende al vanaf kinds af aan in de bossen te vinden.

 

Door mijn werkervaring binnen de GGZ en de jeugdzorg, in combinatie met mijn eigen levenservaring en -gebeurtenissen, voelde ik dat het voor mij een andere richting op mag stromen. Zodoende ben ik mijn eigen coaching praktijk gestart. Hierin bied ik systeem gerichte coaching met individuele opstellingen in de natuur als ook wandelcoach trajecten aan.  

 


 

Een uitspraak die je vaak tegen komt bij mij zijn de woorden ‘veilig in verbinding’. Als jij je optimaal voelt, je in contact kan zijn met je lijf en met alle delen die aanwezig zijn in jou, dan kan je je leven leven zoals het zich aandient. Klinkt wellicht logisch en tegelijkertijd voor veel mensen niet vanzelf sprekend. De drukke huidige maatschappij vraagt veel hierin. 

 

En dat terwijl, in de kern, iedereen alles al in zich heeft, het is er al. Graag ondersteun ik je, middels het coachen in de natuur, om de verbinding tussen jouw hoofd en lijf weer samen te brengen. En, naar mijn idee, is de natuur de ideale plek hiervoor. Deze helpt met het terug komen in het nu, het ontspannen van het autonome zenuwstelsel, het je veilig voelen, het reguleren van je emoties en het in beweging brengen van dat wat zich op dat moment aandient. Want heling zit in de beweging en niet in de verkramping of het (bewust of onderbewust) vastzetten. 


Kennis en ervaring

 • Pedagoog 
 • Ambulant gezinsbehandelaar
 • Systeem gericht coach – individueel opstellen
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode
 • Trauma Informed Practitioner & ervaringsdeskundige  
 • Teamleider & Ondernemingsraad lid 
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Omgaan met levensvragen, thema’s en uitdagingen;
 • Burn-out, stress- en/of angstklachten;
 • Trauma gerelateerde klachten;
 • Lichamelijke ziekte en/of klachten vanuit holistisch oogpunt bekeken;
 • Long – Covid;
 • Zelfzorg;
 • Ademhaling;
 • Spirituele ontwikkeling.

"Alles wat je zoekt is al aanwezig, jij ook?’’

 

Liesbeth Voorhoeve


Programma en tarieven

Voel je interesse om met me op pad te gaan? Je bent van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden en je wensen te bespreken.

 

Afhankelijk van jouw behoefte plannen we een enkele sessie systeem gerichte coaching of een wandel coach traject in.

 

- Een wandel coach traject duurt 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.  Het tarief van dit traject is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 

- Kies je voor een individuele sessie systeem gericht coachen met opstellen, dan beginnen we met een enkele sessie. Hierin gebeurt veel en dit heeft de tijd nodig om zich  te verankeren in jouw innerlijke systeem. Afhankelijk van je vraag en behoefte kunnen we nieuwe afspraken maken.

De kosten van een sessie systeem gericht coachen met opstellen bedragen €125,- per sessie excl. 21 % BTW. De sessie duurt 1,5 uur. 

Ook hiervoor geldt, werknemers hebben vaak belang en interesse bij gezonde werknemers. Informeer bij je werkgever voor mogelijkheden ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling of preventieve maatregelen ter voorkoming van ziekte verzuim.


Locatie

De coaching vindt plaats in op een samen af te spreken plek binnen de gemeente Renkum, Arnhem, Rheden of Wageningen.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@presentzijncoaching.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.