Coach - Petra Daemen

Fijn dat je er bent! Dit is jouw eerste stap op weg naar Innerlijke Rust en Heldere Gedachten. Want Mindful Wandelcoaching is wat mij betreft de perfecte oplossing voor iedereen die stress of druk ervaart. 

 

Ik ben Petra en ik help je graag op weg naar meer rust in je hoofd en hart. Als jonge moeder en later als directeur van een antroposofisch kinderdagverblijf, hoorde ik voor het eerst over ‘hoofd-hart-handen'. Dat intrigeerde me! Daar moest ik meer van weten. Ik ging de vrije school-filosofie bestuderen en ontdekte o.a. dat de verbinding tussen lichaam en geest én leven in het hier en nu, essentieel is voor een gezond bestaan. Maar hoe dan? 

 


 

Via opleidingen, workshops en zelfstudie op het gebied van mindfulness, trauma, meditatie, NLP en coaching verzamelde ik de kennis en vaardigheden en ging ik mensen helpen. Helpen bij het herstellen van de band tussen lichaam en geest en het genezen/voorkomen van een overprikkeld brein.  

 

Overtuigd door de resultaten bij anderen maar zeker ook bij mezelf, besloot ik Mindful Wandelcoach te worden. In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. Met een chronisch zieke partner, is dit niet altijd even gemakkelijk. De ademhalingsoefeningen, meditatie en ook tapping helpen mij enorm om krachtig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor accepteer ik het leven beter zoals het is (met zijn ups en downs) en kan ik intens genieten van hele kleine dingen. 

 

Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij. 


Kennis en ervaring

 • Mindful Wandelcoach volgens de MR-Methode; 
 • EFT-tapping practitioner volgens The Tapping Solution; 
 • Overprikkeld brein expert volgens Brain Balance Methodiek 
 • Antroposofie – mensbeeld, pedagogiek, filosofie 
 • Auteur boek: Plannen met Pubers 
 • Levenservaring: buitenland, carrièreswitch, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven. 

Specialisaties

 • Stress, angst en trauma 
 • Overprikkeld zenuwstelsel 
 • Hoogsensitiviteit 
 • Mindfulness en meditatie 
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten 
 • Tieners & jongvolwassenen 

"Stress ontstaat wanneer een ander moment belangrijker is dan het nu” 

 

Petra Daemen (en Eckart Tolle 😉) 


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.  

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en een terugkomdag na een maand. Een sessie duurt ongeveer 2 uur, zodat er voldoende tijd is om tot de kern te komen. Mocht je na 6 sessies behoefte hebben aan meer tijd dan ben je uiteraard van harte welkom.  

  

Het tarief is 75 euro per uur, hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro. Dit is exclusief 21% BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen, het loont de moeite om hiernaar te informeren. 

 


Locatie

De Wandelcoaching vindt plaats Zuid Limburg. Ik woon zelf in Oud-Geleen maar wandel graag in de omgeving Schimmert, Valkenburg, Heuvelland. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar petra@hyggecoaching.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. 

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos.