Coach - Anita Veldt

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Al jarenlang coach ik mensen. Ik ben hiermee begonnen als verpleegkundige. Ik heb 29 jaar in het ziekenhuis gewerkt. We waren bezig met aanpak van symptomen, niet met de oorzaak. En ik wilde de oorzaak aanpakken! Ik heb diverse coachingsopleidingen gevolgd en ben 2018 mijn eigen bedrijf in leefstijl- en vitaliteitscoaching begonnen. In 2021 heb ik ontslag genomen uit het ziekenhuis en ben mij helemaal gaan richten op coachen en trainen.  Ik werk met de NLP methode, met hypnotherapie en met de MR-Methode. Lees hieronder meer.

 


 

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. Ik ben er in 2011 voor het eerst mee in aanraking gekomen tijdens een dreigende burn-out. Ik wilde er eerst niets van weten, maar de technieken die mijn therapeut mij leerde met mindfulness hebben mij enorm geholpen. Dat maakt dat ik bij Dianne en Martijn de opleiding ben gaan doen tot Mindful Cycling instructeur. Ik zit graag op mijn mountainbike en de combinatie van bewegen en mindfulness ervaar ik als heel krachtig.

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 5 weken tijd. Het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen, buiten, in de natuur. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 

Ben je niet zo van het fietsen? Vanaf februari 2022 ben ik ook aangesloten bij de PowerWalk Club.

Meer info: https://www.powerwalkclub.nl/

 


Kennis en ervaring

 • Eigenaar Leesftyle coaching en training en Breinstyle hypnotherapie https://www.leefstyle.nl/;
 • BIG geregistreerd vasculair verpleegkundige (specialisatie CVA en NAH);
 • Gekwalificeerd stoppen met roken coach (KABIZ);
 • Mindful Cycling coach volgens de Mindful Run Methode;
 • PowerWalk coach;
 • Schaatstrainer voor de jeugd basisschool;
 • Levenservaring vanaf 1973.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met angsten en onzekerheden
 • Veranderen van gedrag
 • Ademhaling
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Spirituele ontwikkeling

"Soms moet je doen, wat goed is voor JOU!"

 

Anita Veldt


Programma en tarieven

Individuele coaching:

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur incl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro incl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 

Je kunt ook meedoen met groepsles Mindful Cycling.

Dit wordt één paar keer per jaar aangeboden. 5 lessen van 1,5 uur.

De kosten hiervoor zijn € 129,- incl BTW. Deze cursus gaat over ademhaling, stress loslaten en ontspanning gaan ervaren. Er wordt niet ingegaan op persoonlijke problemen.

 


Locatie

De Mindful Cycling coaching vindt plaats in het PWN duingebied tussen Castricum en Wijk aan Zee.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar anita@leefstyle.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.