Coach - Frank van den Berg

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! 

Al jaren ben ik bezig in het begeleiden, coachen en ondersteunen van mensen in allerlei vormen en hoedanigheden, als trainer, coach, begeleider, leidinggevende en verpleegkundige. Ik weet dat aandacht en echte betrokkenheid kan bijdragen aan het realiseren van veranderingen en het behalen van doelen. Ik help jou dus graag bij het bereiken van jouw doelen.Wandelcoaching volgens de Mindful Run Nederland methode is een krachtige combinatie van buiten zijn & bewegen & persoonlijk herstel + groei. Als je naar buiten gaat, gebeurt er iets met je. Je staat meer open, je kan meer loslaten. Door de beweging kom je meer bij je gevoel en gaat dat wat ‘vastzit’ weer stromen. Er ontstaat ruimte voor het onderzoeken van een andere blik én voor nieuw perspectief.

 


 

Wandelcoaching is coachen vanuit het hart, oprecht en oordeelvrij, met technieken die zich vanuit de wetenschap hebben bewezen. Het is niet alleen inzichtgevend maar ook effectief. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 

Stap voor stap werken we aan jouw fysiek, mentaal en emotioneel herstel.Dit betekent dat we niet alleen wandelen en praten, trouwens als je wil hardlopen of fietsen dan kan dit ook, maar we doen veel oefeningen. Met deze oefeningen kan jij ook tussen de sessies, thuis of op werk, aan de slag. De oefeningen bestaan uit een combinatie van ademhalingstechnieken, mindfulness, yoga en NLP. Een mooie, krachtige en effectieve combinatie. Natuurlijk altijd afgestemd op jouw vraag.


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgends de Mindful Run Nederland methode.
 • Voormalig Mindful Run en Mindful Walk instructeur.
 • Runningtherapeut.
 • Bewust bewegen en natuurlijk en gezond ademhalen.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Depressies
 • Stress gerelateerde klachten
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Natuurlijk en gezond ademhalen
 • Arbeidsre-integratie en loopbaanbegeleiding.

“In beweging zijn en blijven, dat is mijn motto”

 

Frank van den Berg


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma in principe 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 

Indien aan de orde, op basis van jouw coachvraag, kunnen we ook maatwerk afspraken maken. Bijvoorbeeld een korter of langer traject.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in de regio Leiden, buiten in park, duinen of strand.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@beweegmetmij.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.